Harta site-ului
Ajutor
În raionul Dubăsari a fost sărbătorită Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală
În raionul Dubăsari a fost sărbătorită Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

În Republica Moldova anual, la 1 februarie, este consemnată Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală
Cu acest prilej, la data de 3 februarie 2023, Consiliul raional Dubăsari, a invitat primarii,  angajații primăriilor, consilierii locali și raionali, angajații serviciilor desconcentrate și descentralizate, cetățenii, la Casa raională de cultură din comuna Coșnița, pentru a celebra această zi specială.
Primarii, angajații APL, au primit în dar cele mai sincere felicitări și urări de bine din partea conducerii raionului Dubăsari, a consilierilor raionali.
Pentru efortul, responsabilitatea, contribuția în gestionarea treburilor publice în folosul comunității, pentru dedicație și profesionalism și cu ocazia marcării „Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală” primarii, unii secretari locali, foști conducători și lucrători în domeniul administrației publice locale de nivelul I și II, au fost menționați cu diploma de onoare și insigna Consiliului raional Dubăsari.                                                                          „Stimați colegi și angajați din APL, această zi ne oferă oportunitatea de a ne exprima înalta apreciere a activității Dumneavoastră pe tărâmul profesional în soluționarea problemelor cetățenilor şi dezvoltarea social-economică a comunităților și satelor din raionul Dubăsari. Dumneavoastră sunteți cei, care zilnic vă dedicați oamenilor, necesităților stringente ale acestora. Vă doresc perseverență în continuare, iar munca colosală pe care o faceți zilnic, să vă fie răsplătită după merit, prin respectul oamenilor!”,  a menționat președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV.
Vicepreședintele raionului dl Vlad IZMAN, responsabil de domeniul social a valorificat rolul și necesitatea conducătorului și al lucrătorului apl în comunitate. ,,Instituirea acestei sărbători profesionale ne oferă posibilitatea de a exprima aprecierea și recunoștința față de rolul deosebit al reprezentanților autorităților publice locale în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a urbei, raionului și nu în ultimul rând a țării. Sunteți acea categorie de funcționari care se află cel mai aproape de cetățeni, le cunosc doleanțele, necesitățile și problemele cu care se confruntă zilnic. Vă urez multă sănătate, fericire și prosperitate, pentru Dvs, și pentru cei care Vă sunt dragi și apropiați. Să activați în continuare, având parte de noi succese și realizări pe plan profesional, iar munca să fie recunoscută și apreciată la justa valoare”.
Despre domeniul administrației publice locale, celor prezenți în sală, le-au vorbit, dl Ion MIȚCUL, secretarul Consiliului local Cocieri, dl Tudor TANASEV, primarul s. Holercani și dl Ștefan DRIGA, consilier raional, președintele Comisiei pentru protecția mediului, amenajarea teritoriului și infrastructurii.
Pe lângă urările frumoase și aplauzele pentru munca prestată, angajații apl-urilor au avut parte și de un concert festiv, care pentru câteva ore i-au detașat de la munca și rutina zilnică, oferindu-le un buchet de melodii și dansuri datorită talentelor ce activează și se instruiesc în instituțiile de cultură și artă din raionul Dubăsari.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

În raionul Dubăsari a fost sărbătorită Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta